Werkzaam op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Martijn Gelissen

Huisarts

Martijn Gelissen is geboren (1985) en getogen in Zuid-Limburg en in 2013 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht als huisarts. Sinds 2014 is hij werkzaam als huisarts binnen Huisartsenpraktijk Puth.

Renate Bongers

Huisarts

Renate Bongers is geboren in 1969 in Geleen en opgegroeid in Geleen en later Nieuwstadt. Haar geneeskunde opleiding, evenals de specialisatie tot huisarts volgde ze aan de Universiteit van Nijmegen. Na haar studie is ze neergestreken in Sittard en sinds 2009 werkzaam in Huisartsenpraktijk Puth

Mathijs Peeters

Huisarts in opleiding

Mathijs Peeters is in 2018 afgestudeerd als basis arts aan de Universiteit van Maastricht. Na een jaar werkervaring opgedaan te hebben binnen het huisartsenvak is hij in september 2019 begonnen aan zijn specialisatie opleiding tot huisarts. Van september 2019 tot september 2020 zal hij, onder supervisie van uw huisartsen, zijn eerste opleidingsjaar binnen deze praktijk doorlopen.

Karien van der Hamsvoort

Doktersassistente

Karien van der Hamsvoort, geboren en getogen in Geleen sinds 1966, is vanaf het begin werkzaam als doktersassistente binnen deze huisartsenpraktijk.

Cindy Spronk-Cosemans

Doktersassistente

Cindy is in 1975 geboren in Limbricht en woonachtig in Geleen. Cindy is eveneens sinds het begin verbonden is aan deze praktijk als doktersassistente.

Chantal Smeets

Praktijkmanager

Chantal Smeets is werkzaam als praktijkmanager waarbij ze de huisartsen zoveel mogelijk ontlast met indirecte taken, zodat zij zich kunnen bezighouden met pati├źntenzorg en verdere intensivering van samenwerking in de eerste lijn.

Claar Lenssen

Praktijkondersteuner Somatiek

Claar Lenssen is sinds 1 juli 2010 werkzaam als praktijkondersteuner Somatiek. U kunt bij haar terecht voor chronische aandoeningen zoals suikerziekte, COPD, Astma, hoge bloeddruk etc. Tevens heeft zij de ouderenzorg als speciaal aandachtsgebied.

Charlotte Moor

Praktijkondersteuner GGZ

Charlotte Moor is geboren in Hout-Blerick en opgegroeid in Venlo (1984) . Ze studeerde geestelijke gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht waar ze in 2011 is afgestudeerd. Binnen de praktijk is ze werkzaam als praktijkondersteuner GGZ, gericht op allerlei psychische klachten.